Exquisit vriezer kopen in 2023

Exquisit is een bekend merk voor huishoudelijke apparatuur. Ook van vriezers hebben zij een uitgebreid assortiment. De vriezers van dit merk zijn relatief goedkoop. Toch krijg je voor dat geld een praktische vrieskast. Je kiest uit vrijstaande vriezers, inbouw vriezers en vrieskisten. Zowel grote als kleine vriezers zijn van Exquisit verkrijgbaar. Wil jij in 2023 een nieuwe vriezer kopen voor jouw huishouden en wil je een goede vriezer voor weinig geld? Dan is Exquisit zeker een merk om te overwegen.

Exquisit GS111-040EW – Vriezer

 • Hoogte: 85 cm
 • 48 cm breed
 • Inhoud: 64 liter
 • Energieklasse: E
 • Geluidsniveau: 40 dB
 • Fabrieksgarantie: 2 jaar

Verkrijgbaar bij

bol.com

Exquisit vriezer reviews

Als je de beste vriezer zoekt, helpt het om reviews van andere gebruikers te lezen. Zij hebben de vriezer immers in de praktijk ervaren en weten precies wat er wel of juist niet fijn is aan een specifiek model vriezer. In reviews over Exquisit vriezers lees je vooral dat het degelijke vriezers zijn voor een lage prijs. De vriezers zijn niet uitgerust met de nieuwste opties, maar voldoen zeker aan de basiseisen voor een vriezer. Bovendien zijn veel Exquisit vriezers erg energiezuinig.

Welk formaat Exquisit vriezer: 5 laden of toch een tafelmodel?

Een tafelmodel vriezer van Exquisit is een kleine vriezer, meestal met drie of vier laden. Neem bijvoorbeeld de GS111-040E. Dit model heeft drie laden met een inhoud van 64 liter. Dat maakt het een fijne, compacte vriezer. Wil je toch liever wat meer ruimte hebben in de vriezer? Dan is een model met vijf laden een goede keuze. De GS230-010E is hier een goed voorbeeld van. In de vijf laden past in totaal 165 liter. Vind je ook dat nog niet voldoende? Kies dan de GS271-NF-H-010E. Deze vrieskast heeft een inhoud van 194 liter. Bovendien beschikt deze grote vrieskast over No Frost techniek, waardoor je deze nooit meer hoeft te ontdooien.

Exquisit GS81-040DW – Vrijstaande vriezer – 87 Liter – Wit

 • Hoogte: 85 cm
 • 55 cm breed
 • Inhoud: 87 liter
 • Energieklasse: D
 • Geluidsniveau: 40 dB
 • Fabrieksgarantie: 2 jaar

Verkrijgbaar bij

bol.com (€329,00)

Heeft een Exquisit vriezer een A label?

Het energielabel van een vriezer geeft aan hoe energiezuinig het apparaat is. Eerst werden er labels zoals A++ en A+++ aan vriezers gegeven, maar dit is aangepast om het overzichtelijker te maken. Het energielabel van een vriezer kan nu van A t/m G zijn. Vriezers met een A label zijn bijna niet verkrijgbaar. Voor een energiezuinige vriezer kies je er eentje met een C of D label. Bij sommige oudere modellen van Exquisit zie je het oude energielabel nog wel staan. In dat geval kun je wel voor een vriezer met A+(++) label kiezen.

Exquisit vriezer gebruiksaanwijzing

In de gebruiksaanwijzing van de Exquisit vriezer vind je belangrijke informatie over de werking van het apparaat. Ook kun je hierin oplossingen vinden voor eventuele problemen. Ben je de gebruiksaanwijzing kwijt geraakt? Online zijn de gebruiksaanwijzingen voor de meeste Exquisit vriezer modellen terug te vinden.

Welke Exquisit vriezer past bij jou?

Als jij een goede goedkope vriezer zoekt, waarbij je wat minder waarde hecht aan topkwaliteit en innovaties, dan is een Exquisit vriezer een uitstekende keuze. Welke Exquisit vriezer de beste keuze voor jou is, hangt af van je voorkeuren. Wil je een grote of een kleine vriezer? En zoek je een vriezer met No Frost of maakt dat niet zoveel uit? Zo vind je de Exquisit vriezer die het beste aansluit op jouw wensen.