Kleine vriezer kopen in 2023

kleine mini vriezer wit

Vries je maar weinig in of heb je maar beperkt ruimte voor een vriezer? Dan zoek je een kleine vriezer. Kleine vriezers bestaan in verschillende varianten.

Er zijn mini vriezers, die geschikt zijn voor bijvoorbeeld een paar ijsjes en een half brood, maar er zijn ook kleine vriezers in een tafelmodel. Deze zijn maximaal 85 centimeter hoog, maar zijn wel iets groter dan een mini vriezer.

Een tafelmodel vriezer is meestal geschikt voor de boodschappen van maximaal een tweepersoons huishouden. Als je de beste kleine vriezer zoekt, heb je dus veel te kiezen. Wil jij in 2023 een kleine vriezer kopen? Wij helpen je op weg met handige tips.

Veelgestelde vragen over kleine vriezers

Heb jij een vraag over kleine vriezers? Wij hebben het antwoord!

Wat is de beste kleine vriezer?

De beste kleine vriezer is die van Comfee RCU63WH1 met afmetingen van slechts 49 cm hoog en 47,2 cm breed. De vriezer heeft alsnog een inhoud van 31 liter.

Wat kost een kleine diepvries?

Een kleine diepvries heb je al vanaf €130 euro. Wil je iets meer kwaliteit voor je geld, dan zit je rond de €150 euro.

Wat is de smalste vriezer?

De smalste vriezer is die van Bomann GB 7236 die slechts 47 cm breed is.

kleine vriezer tafelmodel woonkamer

Een kleine vriezer in tafelmodel

Veel mensen kiezen voor een tafelmodel vriezer als ze een compacte vriezer zoeken. Dit type vriezer is maximaal 85 centimeter hoog en neemt weinig plaats in beslag. Hierdoor past de vriezer in vrijwel elke keuken. Ook voor op studentenkamers is een tafelmodel vriezer populair. Voor op studentenkamers wordt ook regelmatig voor een mini vriezer gekozen. Dat type vriezer is nog net een slag kleiner dan een tafelmodel. Daardoor neemt het nog minder plaats in beslag, maar past er ook beduidend minder in. Zoek jij een kleine vriezer, waar je wel genoeg plaats in hebt voor de boodschappen van een tweepersoonshuishouden? Dan is een tafelmodel vriezer de kleine vriezer die je zoekt.

kleine vriezer met drie lades wit

Een kleine vriezer met 3 lades of bovenlader

Ook in een kleine vriezer bewaar je graag het overzicht. Daarom is een kleine vriezer met drie lades ideaal. Zo heb je voldoende plaats om spullen apart van elkaar in te vriezen en weet je altijd precies waar je het brood, de groente of de ijsjes gelaten hebt. Er zijn ook kleine vriezers met minder of juist met meer vakken of lades. Mini vriezers beschikken vaak over twee vakken en geen lades, terwijl sommige tafelmodel vriezers zelfs vier losse lades hebben. Daarnaast zijn er ook nog kleine vriezers met bovenlader. Dit model vriezers opent met een deur aan de bovenzijde. Dat is een praktische oplossing als er te weinig ruimte is aan de voorzijde van de vriezer.

energielabel a++

Kleine vriezers met energieklasse A

De energieklasse van een vriezer geeft aan hoe zuinig het apparaat met energie omgaat. Hoewel je zou verwachten dat een kleine vriezer maar weinig energie verbruikt, zijn er toch maar weinig kleine vriezers met energieklasse A verkrijgbaar. Dit heeft vooral te maken met de omvorming van de energielabels. Waar vroeger de labels A++ of zelfs A+++ gebruikt werden, is dit allemaal omgezet naar de letters A t/m G. Hierdoor is een vriezer dat tegenwoordig energielabel D krijgt een heel stuk minder energieverspillend dan vroeger het geval was.

Een kleine vriezer van Lidl of Blokker

Kleine vriezers zijn verkrijgbaar bij diverse soorten winkels. Je kunt terecht bij de bekende witgoedspecialisten, maar ook winkels zoals Lidl en Blokker verkopen regelmatig kleine vriezers. Vaak hebben deze winkels mooie aanbiedingen voor mini vriezers of tafelmodel vriezers. Als je een kleine, compacte vriezer zoekt zijn dit zeker winkels om in de gaten te houden.

Een kleine vriezer voor elk huishouden

Of je nou een mini vriezer zoekt voor op de camping of een studentenkamer, of dat je een tafelmodel vriezer wil als aanvulling op je koel/vries combinatie, er is altijd wel een kleine vriezer te vinden die aan jouw wensen voldoet. Kleine vriezers zijn verkrijgbaar in vele modellen, uitvoeringen en van diverse merken. Soms zijn ze uitgevoerd met handige extra’s zoals Low Frost of No Frost en soms zijn ze juist zo eenvoudig mogelijk. Welke kleine vriezer jij in 2023 ook zoekt, er is altijd wel een model te vinden dat perfect aansluit op jouw situatie.