Een zwarte vriezer kopen in 2023

Zwarte invemtum vriezer

Een vriezer koop je natuurlijk allereerst om producten in te vriezen, maar het apparaat neemt ook de nodige ruimte in beslag.

Veel mensen zetten de vriezer in de keuken, maar soms kan de vriezer ook in de schuur of de garage geplaatst worden. Vooral als de vrijstaande vriezer een zichtbare plek in de keuken staat, wil je dat de vriezer niet alleen praktisch maar het liefst ook nog een beetje mooi is.

Zoek jij in 2023 een vriezer die goed werkt én die meteen een opvallende aanwinst is voor de inrichting van je keuken? Dan is een zwarte vriezer een goed idee.

Veelgestelde vragen over zwarte vriezers

Heb je een vraag over zwarte vriezers? Wij hebben het antwoord!

Waarom een zwarte vriezer kopen?

Een zwarte vriezer is qua specificaties niet anders dan witte vriezers, behalve de kleur natuurlijk! Wil jij je interieur een stoere look geven in plaats van dat kille wit? Kies dan voor een zwarte vriezer.

Wat zijn mooie zwarte vriezers?

Er zijn zwarte vriezers van diverse merken verkrijgbaar. Wil je echt de blits maken? Kijk dan eens naar zwarte vriezers van Smeg, Samsung of Chiq.

SMEG vriezer koelkast zwart luxe

Een zwarte vriezer met No Frost

Ook al speelt het uiterlijk bij een zwarte vriezer misschien een grotere rol bij je beslissing, de functionaliteiten van het apparaat zijn ook nog steeds erg belangrijk natuurlijk. No Frost is een van de meest gewilde technieken in vriezers. De vriezer regelmatig moeten ontdooien is een vervelend en tijdrovend klusje en No Frost lost dit eenvoudig op. Gelukkig zijn er ook zwarte vriezers met No Frost verkrijgbaar. Kies bijvoorbeeld de stijlvolle Siemens GS36NAXEP iQ500 vriezer. Deze grote vriezer heeft een inhoud van 242 liter en beschikt over No Frost.

Een zwarte vriezer tafelmodel of mini vriezer

Een tafelmodel vriezer of mini vriezer wordt veel gebruikt op bijvoorbeeld studentenkamers. Ook daar staat de vriezer in het zicht en is een zwarte vriezer dus een goede keuze. De Inventum VR550B is zo’n tafelmodel vriezer in het zwart. Met een inhoud van 86 liter is het een ideaal formaat voor een eenpersoonshuishouden. Deze Inventum vriezer krijgt bovendien goede reviews van gebruikers. Zoek je een nog kleinere vriezer? Mini vriezer Salora FRB3200BL is een barmodel en heeft een inhoud van 31 liter. Ook deze vriezer krijgt veel positieve reviews van gebruikers.

Verschillende merken zwarte vriezers: Samsung, Smeg, Chiq en meer

Als je een zwarte vriezer zoekt, heb je veel merken om uit te kiezen. Onder andere Samsung. Smeg, Chiq, Inventum en Siemens hebben zwarte vriezers in het assortiment. Van Samsung is de RZ32M7535B1 een populair zwart model. Deze vriezer heeft een opvallend mat zwart design. Van Chiq is de CSD140D42FB een goede zwarte vriezer met veel positieve klantbeoordelingen.
De zwarte Smeg vriezers vallen op door hun bijzondere ontwerp. Niet alleen de zwarte kleur, maar ook de afgeronde hoeken zorgen ervoor dat deze vriezers een blikvanger in je keuken zijn.

Een zwarte koel-/vries combi

Wil je niet alleen een zwarte vriezer, maar ook graag een zwarte koelkast? Dan is een zwarte koel-/vries combinatie mogelijk wat jij zoekt. Een goed voorbeeld hiervan is de energiezuinige Samsung RB38A7B6AB1/EF. En voor wie een extra brede koel-/vries combi zoekt is de Siemens KG49NXXEA zeker het overwegen waard.

Andere optie: RVS

Een zwarte vriezer is prachtig, maar niet de enige keuze als je geen witte vriezer wilt. Een andere opvallende optie is een RVS vriezer. RVS ziet er ook stijlvol uit en is net wat minder donker dan zwart. Hierdoor kan dat in bepaalde keukens een betere match zijn. Ook heb je bij zwarte vriezers de keuze uit mat zwart of glimmend zwart. Dit kan qua uitstraling ook een wereld van verschil maken. Kies de kleur die het beste aansluit op de rest van jouw keuken.

De beste vriezer voor jou

Als je graag een opvallende vriezer of koel-/vries combi wil, is een zwart exemplaar zeker het overwegen waard. Er zijn tegenwoordig veel zwarte vriezers om uit te kiezen. Je hoeft dus niets in te leveren op functionaliteit. Bedenk wat jij belangrijk vindt en koop de vriezer die het beste aansluit op jouw huishouden.